5/10/12

FASHION NEWS

FASHION NEWS

Anna Dello Russo for H&M:
Τα λατρέψαμε ήδη!


Τα είδαμε, τα λατρέψαμε και τώρα μπορούμε να τα αγοράσουμε. Η συλλογή της εκκεντρικής και αγαπημένης μας Anna Dello Russo, αποτελείται από παπούτσια, κοσμήματα, αξεσουάρ, γυαλιά και...
βαλίτσες. Αγαπήσαμε ήδη τις knee-high leather boots, την turquoise βαλίτσα και τα γυαλιά ηλίου με τους δυο κροκοδείλους. Ακόμη, θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα τα oversized necklaces και τα clutch bags της συλλογής, ενώ για τις όχι πολύ τολμηρές, η Anna φρόντισε να σχεδιάσει βραχιόλια και σκουλαρίκια στα αγαπημένα της χρώματα και εννοείται στο αγαπημένο της χρυσό. Το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι της συλλογής είναι η στέκα-καπέλο που θυμίζει παγώνι, καθώς τα εντυπωσιακά καπέλα είναι πλέον σήμα-κατατεθέν της Dello Russo. Μπορείτε να δείτε τη ολόκληρη τη συλλογή πατώντας εδώ. Επίσης δείτε τους κανόνες που προστάζει η Anna Dello Russo για τη μόδα και το music video της "Fashion Shower", εδώ.

Η διάθεση ξεκίνησε στα H&M από τις 4 Οκτωβρίου, και η συλλογή Anna Dello Russo for H&M πωλείται στo μεγάλο κατάστημα H&M της οδού Ερμού στην Αθήνα και της οδού Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου