4/10/12

FASHION NEWS

FASHION NEWS

Γιατί προκαλεί πάλι ο Karl;


Αναμφισβήτητα ο Hedi Slimane και η επίδειξη του οίκου Saint Laurent Paris, ήταν οι πρωταγωνιστές της Paris Fashion Week. Ο Karl Lagerfeld όμως, καταφέρνει για μια ακόμη φορά να κλέψει τις εντυπώσεις. 
Κι ενώ όλη η enfant gâté της μόδας βρισκόταν στις πρώτες σειρές του show του YSL, ο Karl έλαμψε διά της απουσίας του, δηλώνοντας όμως στην Αγγλική Vogue: «Ποτέ δεν κοιτάω άλλα shows πριν από το show της Chanel». Ο Kaiser όμως δε σταμάτησε εκέι. Το illustration του, "No Smoking Here"(αναφερόμενο στο σμόκιν-κατατεθέν του YSL)  κρεμάστηκε ως πινακίδα στα καταστήματα Chanel, για να δείξει ότι ο οίκος Chanel πάντα ξεχωρίζει με τις δημιουργίες του.
 Ερωτώμενος γιατί δε συμπεριέλαβε σμόκιν στη συλλογή της Chanel, απάντησε με ένα διφορούμενο σχόλιο στο WWD: "Δε χρειάζεται να κάνουμε σμόκιν. Ο Hedi Slimane το κάνει καλά!". Το show του οίκου Chanel σίγουρα μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και η τσάντα hula-hoop κέντρισε τα βλέμματα όλων. Τελικά ποιος νίκησε σ' αυτή την "άτυπη" αναμέτρηση; Karl ή Hedi Slimane; Τα συμπεράσματα δικά σας.


Εικόνες από το Fashion Show Chanel S/S 2013:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου