8/10/12

LIFESTYLE

LIFESTYLE

50 χρόνια James Bond:
Η νέα ταινία του, 
"Skyfall"

Ο γνωστός πράκτορας, James Bond, γιορτάζει φέτος τα 50 του χρόνια και η ταινία Skyfall -η 23η ταινία James Bond- αναμένεται να κάνει ρεκόρ εισιτηρίων στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Ο Daniel Craig, υποδύεται για τρίτη φορά τον κινηματογραφικό πράκτορα 007, σε μια ταινία όπου η πίστη του απέναντι στο πρόσωπο της Μ., αφού στοιχεία από το παρελθόν τις την στοιχειώνουν. Ο 007 θα πρέπει να εξολοθρεύσει απειλές που έρχονται για την MI6, όμως θα πρέπει να θυσιάσει πολλά. 


Το cast συμπληρώνουν ηχηρά ονόματα του χώρου, όπως ο Javier Bardem, ο Ralph Fiennes η Judi Dench, αλλά και η Ελληνίδα Τόνια Σωτηροπούλου, που ερμηνεύει το ρόλο του "κοριτσιού" του θρυλικού James Bond. Η σκηνοθεσία είναι του Sam Mendes, ενώ
το ομώνυμο soundtrack της ταινίας, που ήδη έχει ανέβει στην κορυφή των charts ερμηνεύει η Adele. Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου στην Αγγλία, τη γενέτειρα του James Bond, και θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου και στις ΗΠΑ στις 9 Νοεμβρίου. Απολαύστε το trailer, καθώς και το τραγούδι "Skyfall" από την Adele:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου